Nike Huarache

Mina absoluta favorit skor är ju nike huarache, jag vet inte hur många par jag har haft genom åren. Det är så satans sköna, de är nästan som att dra på sig en strumpa och de sitter som en smäck. De ser även väldigt fina och nätta ut på fötterna, väldigt feminina enligt mig. MEN nu till mitt problem, de ska utgå ur sortiment?? Jag är helt förstörd haha, jag använder ju typ inga andra skor?? Om det inte vore för att jag är ute och leker med Charlie i snön skulle jag ha använt dem hela vintern också…

Något gott i denna situation är ändå att Tom vet hur mycket jag älskar dessa skor så han köpte ett par till mig i födelsedagspresent samt ett par i julklapp. Så nu är jag rustad för hela året i alla fall! Jag fick ett par svarta i Oktober som jag såklart använder flitigt redan, men de är bra såhär års för svart ser man inte smutsen på så lätt och de håller sig snygga länge! Sen nu i jul fick jag ett par vita, men de får ligga kvar i lådan ett par månader till så får de komma fram till våren/sommaren när det inte är så blött och smutsigt på gatorna.

Jag menar, titta på dessa skönheter! Man ser ju till och med på dem hur sköna de är! Det är så typiskt min otur att de ska sluta sälja mina favorit produkter. Men vi får hoppas att de släpper några nya skor som liknar dessa, jag älskar verkligen de små nätta skorna som ändå är sportiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s