Möbler – barnrum

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

Jag har suttit och blivit helt förälskad i märket Alice and Fox, de har så galet fin inredning till barnrum. Om Charlie hade haft ett större rum hade jag köpt så mycket till honom. Men det är tyvärr inte så mycket som får plats i det där lilla smala rummet. Men det bästa är att de har både fina stolar och bord, samtidigt som de har supersmart förvaring och fina hyllor. Något som jag tänker att jag kommer att köpa framöver till Charlie är en sån här förvaringslåda, perfekt eftersom vi har SÅ mycket böcker till honom. De skulle stå så fint där istället för bokhyllan som vi har idag:

Eller den här, kanske ännu bättre eftersom vi som sagt har så sjukt mycket böcker till honom. Det känns liksom som att den gamla slitna Billy bokhyllan vi har inte passar in i hans fina rum. De här möblerna blir ju mer än bara funktion, de ser ju också väldigt fina ut!

Jag tycker även dessa två hyllor är superfina, både simpla och väldigt fina.

Sist men inte minst så är jag HELT förälskad i denna fåtölj. Alltså huuur gullig och fin?? Jag förstår ju också att det främst skulle vara en fin inredningsdetalj, för jag har svårt att se hur mycket den skulle användas om den skulle stå i hans rum. Men jag tycker att den är så fin och är ändå lite sugen på att klicka hem den haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s