About You – vad tycker jag?

Förra veckan satt jag och letade efter ett par nya kängor, då mina är väldigt kalla och jag använder 2-3 par strumpor i dem varje gång vi är ute längre än en timma. Vilket är rätt ofta nu med tanke på att man faktiskt bara umgås utomhus. Det är så hemskt att frysa om fötterna och det förstör verkligen hela utomhusvistelsen. Så som sagt, jag satte mig och letade runt efter ett par nya vinterkängor så att vi kan va ute och leka hela dagarna om vi vill!

Tom köpte ett par superfina och bra kängor för någon månad sedan från märket ”Dockers by Gerli” och han har varit supernöjd med dem. De känns verkligen rejäla och han har inte frusit om fötterna en enda gång sen han köpte dessa. Så jag tänkte att jag börjar leta runt efter dessa i dammodeller och började såklart att googla. Jag kände direkt att de var väldigt fina och de hade massor av olika modeller som jag hade kunnat klicka hem. De såg varma och ordentliga ut. Men priset kände jag var lite väl mycket för mig nu i Januari, jag hade hoppats på att hitta något på rean eftersom man inte är stenrik såhär första månaden på året.

Men då hittade jag en hemsida som hette Aboutyou.com och de hade världens rea på typ hela deras sortiment. Jag har aldrig hört talas om dem förut och var såklart tvungen att kolla upp dem på trustpilot, och där hade de väldigt bra recensioner och alla verkade nöjda med vad de hade köpt. Så jag klickade hem ett par kängor, som skulle ha kostat över 800 kr, men jag lyckades få dem för 300 kr! Jag fick hem dessa igår (så tog lite över en vecka för dem att komma), och de är SÅ fina!

Jag är verkligen riktigt imponerad utav denna hemsida/app, de hade jättefina kläder och skor till superbra priser. Det var både ”större” märken, som Nike, Levis etc, och märken som t.ex. Gina Tricot. Så jag kan verkligen tipsa om den här hemsidan om ni letar efter fina kläder!

En reaktion på ”About You – vad tycker jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s