Aco- favoriter!

Då har jag ännu en gång klickat hem lite ACO favoriter ifrån apotea. Jag tycker att de har så himla bra produkter och till rimliga priser! De hade även 3 för 2 på alla ACO produkter, vilket gjorde det ännu trevligare än vanligt att klicka hem dessa. Dessa tre produkter är några som jag aldrig låter ta slut i mitt badrumsskåp och jag tror att jag har pratat om ansiktsoljan förut i alla fall. Jag testade den nog för något år sedan för första gången och sedan dess har jag inte levt utan den haha. Den är så himla skön mot huden och funkar så himla bra för min hy. Man blir inte sådär äckligt oljig av den utan riktigt skön och mjuk i huden! Och man behöver väldigt lite för att det ska räcka till hela ansiktet, vilket innebär att även om det är en liten ”flaska” så håller den länge.

Även detta läppbalsam gör under för mina torra läppar. Jag har sålänge jag kan minnas bara, verkligen BARA använd läppbalsam ifrån Yves Rocher. De har varit toppen och känts som riktigt bra kvalité trots det billiga priset. Men sen var det någon gång nu under Covid som jag inte ville ta mig in till stan utan klickade hem ett sånt här ifrån apotea istället och jag blev helt såld! Detta är så himla bra, det är mjukt och skönt och det sitter kvar på läpparna i väldigt många timmar. Vilket jag sällan tycker att lättbalsam gör, man får liksom gå där och gno var och varannan timma för att inte bli för torr! Detta känns som det återfuktar på djupet, vilket jag verkligen behöver såhär års! Det kan jag verkligen rekommendera om ni har torra läppar som mig!

Den sista produkten är en intimtvål, vilket jag tänker att jag inte behöver förklara varför jag köper haha. Det är också en bra produkt som jag tycker är prisvärd och gör det den ska helt enkelt. Det är ju, som ni redan vet, viktigt att använda rätt slags produkt till rätt sak. Så använder ni inte speciell intimtvål så bör ni göra det och jag kan varmt rekommendera ACOs både olja och vanliga tvål!

Har ni några produkter som ni inte kan leva utan?

En reaktion på ”Aco- favoriter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s