Klickat hem nya barnkläder ifrån Lindex

Då var det dags igen, jag känner att jag har lite utav ett shopping problem för tillfället. Så fort jag får ett sms med rabatt på Lindex så kan jag inte låta bli att köpa lite nytt till Lilleman. Men jag är ju verkligen så kär i alla deras kläder då de är så himla fina! Sen är de ju också väldigt mjuka och bra vilket gör att jag tycker om att klä på Charlie dessa kläder både natt som dag. Vissa kläder man hittar kan ju vara så stela eller hårda, men jag upplever inte att några kläder vi har ifrån Lindex är det. Man vill ju att de små ska vara så bekväma som möjligt så de kan springa och klättra på allt de önskar utan att kläderna stoppar dem, även om vi kanske behöver stoppa dem ibland!

Vi fick en hel drös med Lindex kläder till honom i julklapp i storleken upp från vad han var tidigare, men redan nu tycker jag att vissa utav dessa sitter något tajt. Även om han fortfarande kan ha dem, så känns det som att han verkligen kommer behöva storleken upp inom bara ett par veckor. Så idag när jag fick ett sms om att man som More-medlem hade 20% på ett helt köp var jag ju bara tvungen att gå in och klicka hem lite nya saker i 92(!!). Kan inte förstå att min lille bebis kan ha 92 nu?? Det känns helt galet.

I alla fall, såklart beställde jag lite pyjamaser för det kan man aldrig har för mycket utav. Jag tycker alltid som det känns som att jag tvättar och ändå är alla pyjamaser slut när man behöver en ny? Konstigt det där… Men som alltid så har ju Lindex också tre för två på sina pyjamaser så jag klickade såklart hem tre stycken:

Jag älskar verkligen de pyjamasen där det är något djur på rumpan. Vi har ju typ haft alla modeller av dessa, så fanns inte så många kvar som vi inte redan haft. Men det fick bli en leopard (eller vad det är för något), för den har vi inte haft tidigare. Så får vi kanske börja om sen när det behövs nya pyjamaser igen!

Sen beställde jag även dessa tröjor, som jag tror att jag har nämnt tidigare men som jag då var besviken på inte fanns i så små storlekar som Charlie hade då. MEN nu är han uppe på så stor storlek så han kan ha dessa, hoppas vi i alla fall. De kanske blir superstora och han drunknar i dem, men då får de väl läggas undan och sparas ett litet tag. Som sagt så tycker jag att vissa utav de tröjorna han har idag i 86 känns tajta, så jag hoppas att steget till 92 inte är alldeles för stort så de inte passar heller! Det återstår att se. Jag älskar i alla fall dessa modeller!

Den orange/rostfärgade älskar jag, vi har tights i den färgen också. Och har nog haft den färgen på något plagg i alla storlekar som Charlie har varit i. Vi hade en superfin kofta i den färgen när Charlie bara var några veckor gammal och den var så fin! Jag menar, titta på honom, lillkorven så fin han var!

En reaktion på ”Klickat hem nya barnkläder ifrån Lindex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s