Vilken helg!

Hej kära ni! Jag har inte uppdaterat på ett par dagar nu, då jag behövde fokusera på lite andra delar här hemma och har tyvärr inte haft en sekund att tänka på bloggen. Men nu är jag tillbaka och jag hoppas på att kunna vara tillbaka i mina vanliga bloggrutiner. Vi har i alla fall haft superhärliga dagar med massa utelek de senaste dagarna och har bara njutit av att vara tillsammans.

I lördags firade vi min bror och hans tjej som fyller år nu i Februari. Vi firade utomhus med korvgrillning och pulka åkning och det var riktigt härligt faktiskt. Jag var lite orolig först då det var ganska kallt och Charlie inte klarar av att vara utomhus för länge i kylan, men när vi väl kom dit så hade solen tittat fram och det kändes inte alls lika kallt längre. Charlie älskar ju korv, så han åt säkert tre korvar totalt i slutändan haha, han var hos alla som åt och tiggde till sig några smakbitar. Det var även andra barn på kalaset, Charlie är ju inte så van vid andra barn, men han tyckte det var så kul. Det var en kille som är ungefär en månad yngre än Charlie, honom var inte Charlie alls intresserad av haha. Men de var en tjej på kanske 6 år som älskade att leka med Charlie och han älskade verkligen henne. Hon kastade sig i snön och Charlie skrattade så han kikna, så när hon inte kastade sig i snön sprang han efter henne och skulle putta ner henne i snön. Så skrattade han glatt när hon föll av hans puttar.

Jag tycker att det är så härligt att se när han leker med andra barn. Samtidigt så tycker jag att de är så svårt, för nu tror Charlie att de är en lek att putta omkull folk och ville såklart gå och putta omkull killen som var ungefär lika gammal som honom själv. Men där blir de ju inte en lek utan då är det ju elakt helt plötsligt, men hur förklarar man för en 16 månaders att det är okej ena gången men inte andra? Ja det går ju såklart inte. Det här är ju något som är väldigt nytt för oss som föräldrar, eftersom det inte finns möjlighet att leka med andra barn om de inte går på förskola då alla öppna förskolor är stängda. Vi har ju kompisar med barn, men med tanke på situationen så träffas vi väldigt sällan, så de blir aldrig vana vid att leka med varandra på det sättet.

Jag känner mig så jäkla redo för att den här pandemin ska vara över, på många plan nu. Jag vill träffa kompisar, jag vill att Charlie så få leka med andra barn, inomhus! Jag vill resa och träffa Charlies farmor och farfar. Och att bara ens få träffa min mormor och morfar som faktiskt bara bor 30 minuter härifrån, men som vi ALDRIG träffar nu pga läget…Men det är ju bara att sitta lugnt i båten, men nu börjar jag bli trött på den här jäkla båten vi sitter i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s