Alla Hjärtans Dag

Igår var det alla hjärtans dag och vi är nog sämst i världen på att fira detta. Det är något som jag aldrig varit direkt brydd om, om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker att man ska visa sin uppskattning för varandra varje dag och inte på en dag som har hittats på för att man ska konsumera mycket (igen). Jag uppskattar ju blommor en vanlig tisdag mycket mer än vad jag hade gjort igår. Det sköna är ju att Tom är precis likadan, så det är liksom ingen press för någon att man ska behöva göra något extra hit eller dit.

Vi spenderade dagen hemma hos mina föräldrar, pappa och Tom påbörjade mekandet med vår bil som har varit stående sen i somras och jag, Charlie och mamma bara hade det mysigt och umgicks. Mamma tog även med sig Charlie på en långpromenad när han behövde sova och jag fick lägga mig i deras soffa och bara slö-glo på någon film som gick på tv. Det är verkligen något man aldrig prioriterar när man är hemma. Är Tom och söver Charlie på promenad, så styr jag alltid med annat, så som tvätt eller städa eller förbereda mat. När man är hemma hos någon annan finns liksom ingenting att styra med och det var skönt att få ta en stund och bara vara för mig själv.

Vi blev i alla fall kvar på middag hos mamma och pappa och åkte hem lagom till att Charlie skulle somna. Det är så himla enkla och sköna läggningar när man gör så. Vi ger honom en flaska i bilen och så somnar han gott där och så kan vi bara bära in honom till sängen, det känns alltid som en så lyxig och enkelt sätt att natta barn. När vi väl kom hem var både jag och Tom helt slut, så vi lämnade alla väskor packade i hallen, vi hade en stor påse med ren tvätt som behövde vikas och läggas undan, även den står kvar nere på köksgolvet. Så vi lämnade alla måsten, tog med oss en Ben & Jerry’s och la oss i sängen och tittade på serier. Det kändes som en helt lagom nivå på ett alla hjärtans dag ”firande”, inga krångligheter utan bara en glassbytta i sängen som två slitna småbarns föräldrar. Bjuder på en bild från när vi var något yngre och mycket fräschare 😉

En reaktion på ”Alla Hjärtans Dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s