Börjar våren smyga sig på?

Ja är det önsketänkande eller kan de faktiskt vara så att vi närmar oss lite vår väder? Just nu känns de kanske inte så vårigt med all slask och regn, men jag tänker att plusgraderna är ett tecken på att bättre tider är på väg!

Jag älskar egentligen alla årstider då de alla har sin egen charm. När de är riktig vinter som de varit nu så är de ju mysigt att få va ute o leka i snön, åka pulka eller ja skridskor och skidor med för den delen! Vår är ju underbart för de börjar bli varmt och man plockar fram utemöblerna, sitter ute i vårsolen trots att de är svinkallt och bara njuter. Sommaren tänker jag att alla älskar? Haha värme, sol och bad och massa utflykter. Det är verkligen mitt favorit liv. Sen hösten är ju mysig när man får plocka fram ljus, stickade tröjor och filtar.

Men jag längtar aldrig efter någon årstid så mycket som jag gör efter vår. Jag tror att jag även där inte är ensam. Man är så trött på mörkret och kylan när mars smyger sig på, så varje år drömmer man om vår såhär i slutet av februari. Trots att man varje år blir lika besviken för att vintern faktiskt inte var över än! Men nu ser de inte ut som några minusgrader så långt som min app kan se, så nu håller jag tummarna igen på att våren kanske tittar in tidigt i år!

Vi skulle även behöva ha lite varmare väder snart, för Charlie har typ växt ur sin vinteroverall…de senaste veckorna har han bara sprungit iväg på längden och inga kläder passar längre. Och jag är inte alls sugen på att köpa en nya vinterkläder såhär sista minuten av vintern, så de får hålla några veckor till sen hoppas jag att de går att byta till skalkläder med underställ istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s