I’m Back!

Jag är tillbaka efter ett lång break härifrån bloggen. Det har varit en välbehövd paus men nu känner jag mig mer än redo att komma tillbaka hit till er och jag måste säga att jag är tacksam att ni är så många som fortfarande kikar in här trots min frånvaro! Men som sagt, nu ska det bli ändring på det och jag hoppas på att kunna vara lika flitig på att uppdatera er som tidigare.

Så vad har hänt sen sist? Jo massor skulle jag väl ändå vilja påstå, men det största som vi har ”jobbat” på måste väl ändå vara att vi väntar en liten lillasyster till Charlie i September. Det känns så spännande och kul och vi har äntligen börjat känna henne röra sig där inne! Precis som med Charlie så har jag moderkakan i framkant, vilket gör att jag inte känner rörelser lika tidigt och enkelt. Men nu har både Tom och jag lyckats känna henne där inne och det känns så mysigt!

En annan sak som är ny är att jag, på fredag, slutar jobba. Inte för alltid såklart, men då man är i riskgrupp som gravid så har jag blivit avstängd från jobbet. Jag slutade gå till jobbet när jag gick in i vecka 20 och nu efter ett par veckors hemarbete så får jag gå hem helt. Detta för att det är svårt för mig att göra mitt jobb helt hemifrån, mitt arbete bygger ju kring att jag ska träffa patienter och det är svårt att göra det enbart via länk. Så på fredag går jag hem på graviditetspenning och sedan efter bebis är född så är tanken att jag ska vara hemma ca 1 år. Så jag går alltså på ca. 1,5 år framöver, vilket känns helt galet. Det ska såklart bli mysigt och skönt, men också lite läskigt. Man tappar ju ändå lite av sin identitet när man enbart är mamma på heltid. Speciellt i Corona-tider! Jag vet liksom inte riktigt när jag gjorde någonting enbart för min skull, eller där jag träffade vänner eller gick ut på restaurang. Och det har ju egentligen inte att göra så mycket med att jag är mamma att göra, utan kombinationen att vara mamma och leva i Corona-tider. Jag tror jag hade träffat mer människor, såklart på distans, om jag inte var mamma också. Men det är ju såklart enbart spekulationer.

Förutom detta så har vi även beslutat oss för att starta upp en gemensam youtube kanal, den är inte igång än. Men vi har spelat in två videos och har en tredje på gång. Så nu ska de bara redigeras och sen är vi up and running med den och det känns så kul! Vi har så mycket planer inför denna kanal och är så peppade på detta. Ska bli så kul att både jag och Tom kan lägga vårt fokus på samma kanal och videos och inte försöka göra en varsin när vi är ute på äventyr. Så jag hoppas att ni är sugna på att hänga med oss där också, där kommer det bli mycket mer av allt. Jag kommer inte dela med mig av alla våra planer än, men det kommer inte bara vara vloggar på denna kanal, utan lite andra olika kategorier också, så det ska finnas något för alla!

Det var en liten update kring vad vi har gjort den senaste tiden och nu hoppas jag på att få må bra och vara tillbaka här fullt ut med ca 4 inlägg i veckan! Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s