Nya barnklädes favoriter!

Under denna månad som jag har varit här ifrån så har jag hittat en ny favoritbutik där jag köper Charlies barnkläder. Lindex är fortfarande en stor favorit såklart och vi har massor av deras kläder fortfarande. MEN jag har även blivit helt kär i kläderna ifrån Zara. Jag tycker att de har så himla fina kläder till bra priser och jag har älskat varje plagg som jag har klickat hem hittills!

Detta är inget samarbete utan bara genuint en butik som jag har fått upp ögonen för nyligen. Jag vet att jag brukade köpa barnkläder där till mina kompisar när de fick barn och jag inte ens var i närheten av småbarnslivet. Och jag har alltid tänkt, kanske inte då men nu när jag tänkt tillbaka, att det var dyra kläder just för att de var så himla fina och gulliga. Men så gick jag in för att kika lite och såg att det inte alls var några höga priser, utan ungefär som att handla vart som helst till barn. Så då gick jag loss och shoppade massor såklart haha.

Jag klickade bland annat hem denna underbara denimjacka med lite slitningar på. Jag tog den i en storlek större för att han ska kunna ha den med en hoodie under och det var verkligen tur att jag gick upp en storlek. Den ser absolut lite stor ut på honom, men hade jag tagit den storlek som han har i vanliga fall så hade han nog bara kunnat ha en tunn tröja under och då blir det lite för kallt att kunna använda den nu under tidig vår!

DENIMJACKA
Denim Jacka

Jag har även beställt flera olika färger av dessa t-shirtar. De kostar bara 59 kr styck och de sitter så himla fint! Han ser så cool och stor ut när han har dessa. Tyvärr har jag ingen bild på när han har dem på sig, då han inte gärna står still för att jag ska ta bilder längre…De är ganska stora i ärmarna så jag får vika ett par varv för att de ska sitta snyggt på armarna, men så fina och bra tjock kvalité på tyget för det billiga priset!

ENFÄRGAD BASTRÖJA
Baströja

Jag klickade även hem en pyjamas, och det är den gulligaste pyjamasen jag har sett tror jag. Jag tog den bara för att vi har letat efter kortärmade pyjamaser tidigt i år då Charlie är så himla varm av sig på nätterna och svettas igenom sina långärmade pyjamaser. Det var inga andra butiker som hade börjat med sina kortärmade än när vi beställde denna så var bara glad att jag hade hittat en. Men alltså den är SÅ mjuk i tyget, känns som riktigt bra kvalité och det är bland det gulligaste jag har sett på Charlie haha. Färgen är så somrig och fin och jag är så kär i denna pyjamas. Om det inte vore för att jag visste att det var en pyjamas så hade jag kunnat använda den som ett fint set i sommar när vi är ute och leker, så fin är den när den sitter på!

PYJAMAS I RIB MED DINOSAURIER
Ribbad pyjamas med dinosaurier

Jag klickade även hem massa mer kläder, men tänker att jag delar med mig av mina absoluta favoriter. Som sagt, detta är inget samarbete eller så utan det är bara helt genuint att jag vill tipsa om dessa fina kläder. De är som sagt bra priser, de känns som bra kvalité och vi är supernöjda med allt vi har fått hem. Mjuka och sköna för Charlie att ha på sig. Så in och kika på Zaras barnavdelning om ni inte redan har gjort det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s