Sommaren är på besök

Men HUR härligt väder har vi inte haft de senaste dagarna? Vi har verkligen tagit till vara på att sommaren är och hälsar på och njuter till max ute i solen. Det finns ju många anledningar till att det är tråkigt och inte alltid toppen att vara hemma på heltid så som jag är nu, och Tom som fortfarande är permitterad. Men när de här sommardagarna kommer på besök så känns det ju underbart att faktiskt vara ledig och att kunna njuta utomhus hela dagarna!

Det känns som att vi får så mycket mer att göra om dagarna när vi kan vara ute hela dagarna. Eller nej vi får nog inte mer att göra, bara att det känns mer okej att bara va ute och strosa runt när det här underbara vädret är här. Vi kan även ha det härligt ute på altan under förmiddagarna utan att frysa, vilket gör att vi kan spendera hela morgonen/förmiddagen ute på altan för att sedan efter lunch gå ut och leka i någon lekpark eller liknande och vi alla är mer nöjda med dagen än om vi bara lekt inne under förmiddagen.

Idag har vi varit i Linköping hela dagen och lekt i Valla lekpark, det är ju en superstor lekpark med i princip allt man kan tänka sig. Charlie är i och för sig inte super intresserad av lekplatser i sig men han var väldigt nöjd med att få spatsera runt och utforska ett nytt område. Han lekte kanske 10 minuter i sandlådan, gungade i 3 minuter sen har vi bara sprungit runt och utforskat och tittat på myror och samlat pinnar. Känns egentligen mer värt att åka till en skog och vandra, han uppskattar nog det mer. Men nu hamnade vi där eftersom Tom behövde åka till jobbet och fixa lite saker, så då hängde vi på och passade på att leka där. Vi packade med oss lunch och hade en mysig dag i solen helt enkelt.

Jag hoppas verkligen vi får en härlig sommar i år, med massa sol och fint väder så vi kan fortsätta packa en picknick och ge oss ut på olika äventyr och fylla på med massa energi tills hösten kommer. Jag längtar så mycket till semester tider, även om jag är ledig nu också såklart, så längtar jag så mycket tills andra är lediga också. Vi kan åka till Öland och campa, åka med mina föräldrar på deras båt och andra roliga äventyr! Bara vädret blir bra så vi kan vara ute och suga i oss all energi vi kan få för att ladda upp inför en mörk vinter igen. Så som Covid-läget ser ut nu tror ju inte jag att vi kommer kunna få en normal vinter i år heller. Och att ha en nyfödd när man bara ska ses utomhus kommer inte vara enkelt. Så jag förbereder mig för att samla på mig all energi jag kan nu under dessa månader för att orka med en sån här vinter igen!

En reaktion på ”Sommaren är på besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s