Sommarkläder till barn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Jag fick ett sms häromdagen att de har 20% rabatt på alla barnkläder på Lindex, det är ju en av mina favorit butiker när det kommer till att handla till Charlie. Det kommer nog även köpas en hel del till bebis ifrån Lindex också, både Tom och jag uppskattar väldigt mycket att de inte har en ”tjej-och killavdelning” där fram tills de kommer upp i Charlies storlek. Jag är ju inte en person som är så brydd om sånt annars, men jag har tyckt att det varit väldigt skönt att allt bara är på samma avdelning och samma mönster oavsett kön. Många andra butiker tycker jag att allt till pojkar ska vara dinosaurier och allt till tjejer ska vara volanger och rosa. Jag gillar inte att enbart köpa såna saker till mina barn, jag vill att Charlie ska kunna ha tights utan att de ska ha volanger eller spets på. Jag vill att lilltjejen ska kunna ha på sig Hood-tröjor i framtiden utan att de måste ha dinosaurier på bara för att de inte ska vara för figursydda. MEN nu var det inte det jag skulle prata om! Utan jag tänkte visa lite favoriter som jag hittade på deras hemsida när jag satt och scrollade.

Jag hittade detta supergulliga set med meloner. Alltså det är så himla gulligt, jag har helt klart fått dille på set den här våren/sommaren. Jag tycker det är så fint när Charlie matchar så i såna här set. Jag har redan precis beställt några set ifrån Zara dock, så blir inget mer just nu. Men jag önskar nästan jag sett dessa innan jag la beställningen i tisdags!

Jag hittade även dessa badshorts som var så fina! Jag beställde ett par ifrån Polarn o Pyrets outlet i vintras, men jag tänker att han kommer behöva mer än ett par så jag tror nästan att dessa kommer att klickas hem inom en snart framtid. Det var väldigt fin färg och med gulliga mönster på!

Jag har funderat på vad som ger bäst skydd mot solen när de är så här små. Förra året hade vi solhatt, keps som gick ner och skyddade nacken samt en UV keps med skydd i nacken. Men i år så tror jag att hatt kanske kan se lite för tjejigt ut på honom? Men samtidigt så var denna hatt väldigt fin och jag tänker att en hatt inte alls blir lika varmt som en keps. Jag vet inte, jag kanske får beställa en och testa och se hur det ser ut? Hur gör ni andra med små pojkar, vad ger dem bäst skydd utan att de svettas ihjäl där under?

En sån här UV-keps tänker jag även att vi kommer behöva i år. De är riktigt bra att ha när man badar i poolen här hemma eller när vi ska med mina föräldrar på sjön. Eller ja om man bara är på stranden. De är väldigt smidiga då de inte gör någon om de blir blöta, de torkar snabbt och de ger ett riktigt bra skydd mot solen. Tyckte även att dessa mönster var väldigt fina och bra med en som är vit i grunden så att de inte drar åt sig mer värme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s