Gravid v. 24

Trots att det känns som att tiden står stilla här i ”lockdown” så känns det som jag precis nyss skrev mitt v. 23 inlägg, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Jag var tvungen att titta flera gånger på appen idag, för v. 24 känns som jag har gått så himla långt i graviditeten och samtidigt så känner jag inte att jag är där? Konstigt känsla av att tiden står still samtidigt som den springer iväg.

Men i alla fall! Den senaste veckan har jag varit OTROLIGT trött igen, liksom helt lamslagen av trötthet. Jag som annars är en morgonmänniska klarar inte av att vakna på morgonen, det tar mig flera timmar innan jag är levande. Jag orkar inte öppna ögonen när Charlie är redo att starta dagen, jag brukar annars bara behöva ca 10 minuter och så är jag på banan. Eftersom Tom är en väldigt morgontrött person så har vi därför ganska tuffa mornar för tillfället, Charlie sover ju aldrig längre än 06.15 och för två slitna föräldrar känns det som mitt i natten!

Min foglossning känns helt plötsligt bättre? Jag visste inte att den kunde bli så pass mycket bättre i grunden? Trodde man kunde ha bättre och sämre dagar beroende på vad man gör, men det känns liksom som att de bra dagarna är bättre än de varit på flera veckor! Jag har fortfarande väldigt svårt att sitta i soffan och att vända mig i sängen på nätterna, men i övrigt tycker jag att det har fungerat förvånansvärt bra den senaste veckan. Jag hoppas att de håller i sig så att jag känner att jag klarar av mer på dagarna tillsammans med Charlie!

Utöver måendet då, vad har vi gjort relaterat till graviditeten? Ja helt ärligt, inte jättemycket. Jag har ju sagt att jag vill vänta med att börja köpa grejer till bebis, då jag känner att vi behöver lägga fokus på vad Charlie behöver inför sommaren oså just nu. Men när jag beställde hem lite nya sommarkläder till Charlie ifrån Zara kids så beställde jag även ett två-pack med bodys som jag tyckte vad så söta! Jag kan slänga in en bild här nedanför.

Bild 0 av TVÅPACK RIBBADE BODIES från Zara

Det är det första och enda vi har beställt till bebis hittills. Men jag har även börjat kika på vilken bärsele vi vill ha, om vi ska köpa en bedside crib framöver, kanske även en baby sitter? Ja vissa grejer som vi inte hade med Charlie eller som vi behöver uppdatera helt enkelt. Men jag tycker att det är lite tidigt att börja handla massor när vi ändå har så pass lång tid kvar, vi har gott om tid att tänka! Vi har ju faktiskt inte ens börjat diskutera bebisnamn ordentligt än, det känns kanske mer prio än att börja handla massa grejer just nu! Man har verkligen så annorlunda inställning när det är barn #2 jämfört med första! Vi hade liksom köpt de första grejerna till Charlie innan andra ultraljudet, det enda vi gjorde var att googla på bebisgrejer och letade efter både det ena och det andra. Nu känner jag mig mycket mer avslappnad och tänker att ”vi hinner det sen” haha!

Men nu får vi helt enkelt se vad v.24 har att erbjuda, jag hoppas och jag fortsätter må såhär bra och att tröttheten lägger sig lite framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s