Vilken dag!

Jag hade tänkt att ett inlägg skulle kommit ut mycket tidigare idag, men oj vilket väder vi har haft! Så jag och Charlie har bara njutit ute hela dagen i solen, så har tyvärr inte hunnit uppdatera er.

Vi har somsagt bara tagit det lugnt hemma i solen idag och det var så välbehövligt. Jag var så fruktansvärt trött idag att jag inte ens klarade av att gå upp med Charlie imorse. Trots att Tom skulle jobba idag så tog han Charlie de första timmarna och så fick jag sova till 08. Jag orkade knappt gå upp då, så jag vet inte hur jag hade klarat den här dagen om Tom inte hade ett så flexibelt jobb eller jobbade hemifrån!

I alla fall. När jag kom upp så var grabbarna redan ute och lekte på altan, så jag bryggde lite kaffe och gick ut och gjorde dem sällskap. Vi tog 30 minuter tillsammans innan Tom gick upp för att jobba lite och jag och Charlie stannade kvar på altan för lek och bus. Närmare 10 var de så varmt på vår altan så vi fyllde faktiskt upp poolen. Så himla mysigt och härligt att den här säsongen äntligen är här! Charlie älskar att vara ute och att bada, så livet är ju helt klart på topp när man kan kombinera dessa två!

Så ja vi har bara lekt på altanen fram tills Charlie skulle sova lite middag. Efter det gick vi ut i parken på gården och har lekt där fram tills Tom slutade jobbet. När Tom slutade så byttes vi av och jag gick in och lagade mat och grabbarna fortsatte leka ute. Så vi har verkligen försökt tagit tillvara på det här underbara vädret och lekt ute hela dagen. Nu är jag helt slut, ska städa upp efter dagens all lek och mat, bädda rent och sen slänga mig i duschen och kanske unna mig en ansiktsmask! Hoppas ni haft en lika härlig dag i solen som oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s