Badtips till 1.5 åring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.se

Efter att jag hade uppdaterat kring de fina kläderna på Lindex förra veckan började jag spana runt för att se vad som behöver köpas inför sommaren till Charlie. Det finns ju mycket kul som man skulle vilja köpa såklart, men det är mycket nödvändigt som faktiskt behövs. Vi har redan en UV-dräkt till Charlie, men jag tänker att det är bra att ha bara en tröja också. Förra året hade vi både dräkt och tröja och vi använde tröjan mycket mer än hela dräkten. Men jag tycker fortfarande att det är värt att ha båda utifrån vår situation, men om man bara skulle välja en så skulle jag helt klart gå på bara tröja. Jag har hittat några fina ifrån Jollyroom, men jag har inte lyckats bestämma vilken vi ska köpa än. Men jag länkar några stycken här nedan som jag tyckte var fina!

Jag tyckte alla dessa var så fina och jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken vi ska köpa. Men jag tror helt klart att de blir någon av dem. Jag tror också att det är mycket bättre med dem som har dragkedja uppe vid ringningen då det är obehagligt att dra en våt tröja tajt över huvudet. Men de som hade dem var bara de stora storlekarna vilket jag inte vet om de kommer bli alldeles för stora på Charlie. Så jag får fundera lite till.

En annan sak som vi behöver köpa inför sommaren är en ny lekpool. Den från förra året håller inte luften så bra och den känns ganska liten nu när Charlie kommer vilja ha mer vatten i poolen. Vi kan ju inte ha så stora här hemma såklart men vi skulle vilja ha en som är lite högre. Än har Jollyroom inte fått in så mycket på deras lager, men jag tyckte den här modellen såg hög och bra ut!

Jag funderar även på om man kanske kan behöva en sån här till sommaren? En simväst, jag har funderat fram och tillbaka kring om man ska ha en badring, armpuffar eller en simväst. Sen finns de ju olika varianter av alla olika. Men jag har fått många rekommendationer kring dessa simvästar och jag tror ändå att de kommer bli en sån. Vi har armpuffar från förra året som kommer fungera även i år, men speciellt när vi är på sjön med mina föräldrars båt så kommer vi vilja ha mer än bara armpuffar. Jag tycker också att badringar känns osäkra, det känns som att de lätt kan åka igenom? Men jag vet inte, jag tycker att det är så svårt! Men jag tror nog på en sån här ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s