Gravid v. 25

Ännu en vecka som flugit förbi! Jag hinner verkligen inte med för tillfället. Jag tycker heller inte att det händer jättemycket i kroppen? Eller jo det gör det antagligen eftersom jag är så himla trött hela tiden, men jag känner mig liksom ganska ”normal” förutom tröttheten. Och det är ju samma som jag skrev om förra veckan. Annars mår jag bra rent fysiskt och känner mig ganska välfungerande!

Det som har kommit den här veckan som varit är hungern, herregud vad jag äter! Jag kommer ihåg det här så väl från förra graviditeten, jag hade digestivekex och nötter i varenda väska jag ägde haha. Nu går jag ju hemma mest så småäter jag allt jag hittar. Försöker såklart äta nyttigt och inte bara trycka i mig kakor när jag är sugen. Men måste också erkänna att de slinker ner en och annan bulle och kex!

Sen har jag även känt mig oroligt hormonell den här veckan. Jag är så känslig och bryter ihop för allt och inget. Det kan liksom bara va att vi inte har skinka hemma så är det världens undergång. Så ja, ni förstår ju hur stor motgång det var när vår tvättmaskin gick sönder i veckan haha! Som tur är har jag en svärfar som jobbar med att fixa tvättmaskiner, och även om han bor i England så har han lyckats guida Tom via FaceTime hur han ska göra för att laga den. Så nu behöver jag inte ha mer ångest över det, men oj vilken jobbig vecka det varit psykiskt och emotionellt!

Utöver dessa nya ”symtom” så mår jag faktiskt bra. Det är såklart jobbigt när känslorna går upp och ner så himla mycket, jag blir väldigt trött psykiskt. Men jag känner mig ändå på G och försöker verkligen hitta bra stunder varje dag! På onsdag ska jag till barnmorskan och mäta magen och allt vad man nu gör. Det är ju första ”riktiga” besöket förutom inskrivningssamtalet och jag minns inte riktigt allt de gör på de här standard kollerna. Men tror väl att de främst är mäta, kolla blodtryck och se hur man mår överlag som gäller nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s