Sommar och picknick dagar

Oj vilken vecka vi har haft med superväder! Jag och Charlie har varit iväg hela dagarna tis-tors. Vi har gått upp och ätit frukost, packat oss en matsäck och sen gett oss iväg för dagen. Så det har tyvärr ekat lite tomt här inne! Även idag ska vi iväg allihopa men vi ska inte åka förrän 11 idag så då hinner jag ju kika in här lite först!

Jag tycker att livet känns så himla härligt när man har haft dagar som dessa, spenderade med vänner både till mig och Charlie men också bara utflykta med familjen. Vi har liksom fått in allt den här veckan och jag känner mig väldigt tacksam! Vi har ju en period där Charlie lätt blir arg och har svårt att hantera alla sina känslor som dyker upp. Men när vi är iväg på det här sättet och det är mycket att upptäcka hela tiden så glöms det liksom bort lite. Utbrotten blir mycket mindre, vi alla är gladare och lugnare, Charlie äter bättre. Ja det känns som det bara är vinster med det hela!

Dock så blir vi ju alla mycket tröttare! Vi har somsagt packat ihop och åkt såfort vi är redo på morgonen och sen har vi kommit hem lagom till middag, bad och läggdags. Fördelen är ju att Charlie nu har sovit hela nätter, utan uppvak, i sin egen säng! Men jag är också mycket mer sliten, min kropp skriker på mig efter dessa dagar. Att vara gravid med foglossning och gå på skogsstigar, jaga barn så han inte faller i vattnet och sitta på en filt på marken i 3 dagar är inte optimalt. Också de dagar jag varit ensam att få med sig all packning och släpa på det själv. Sen tycker jag att det är 100% värt det, men min kropp är inte vad den brukar vara!

Idag ska vi ”bara” ut till mina föräldrar, Tom ska laga bilen och Charlie och jag ska väl plocka fram poolen och bada i den och spela lite fotboll oså. Sen framåt eftermiddagen när alla andra slutat jobbet så ska vi grilla och fira min pappas födelsedag och min morfars. De har ju inte blivit av pga lockdown, morfar fyllde ju i april och pappa i maj. Men nu ska vi äntligen ta tag i det. Så de blir en härlig sommardag ute hos mina föräldrar och det blir lite lugnare för min kropp i alla fall vilket jag är tacksam för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s