Sommarrea på Åhlens

Jag satt och skrollade runt på olika hemsidor och trillade över att Åhlens har en sommarrea med upp till 50% på alla möjliga produkter! Så jag passade på att klicka hem lite saker till lill-tjejen i magen samt lite nya hudvårdsprodukter. Jag tänkte dela med mig utav lite av mina favoriter som jag klickade hem här nedan!

Jag tyckte den är koftan var så fin, tyvärr fanns den inte i de minsta storlekarna men jag tyckte det var så himla fint med de små volangerna vid ärmarna. Jag gillar även att den var i en neutral färg, annars tycker jag att det mesta är rosa när man letar till tjejer!

En enkel men väldigt fin body, också ganska somrig men jag tycker gult är väldigt fint oavsett årstid. Vi har haft kläder från Åhlens förut och de har varit väldigt tunna och mjuka i tyget så jag tänkte att detta kan ju va bra om det är en varm september i år! Då behöver vi kanske lite mer tunna kläder än vad Charlie behövde när han kom i Oktober.

En snuttis behöver alla barn ha. Charlie älskar fortfarande sina snuttisar och vi har använt nästan enbart teddykompaniets modeller till honom. Han har heller inte specifika som han verkligen tycker om utan de funkar liksom med vilken som. Därför tänkte jag att det kan vara bra att köpa från ett annat märke till tjejen för att försöka få honom att förstå att de har olika i alla fall.

Jag insåg också att alla filtar vi har är väldigt blå. Det spelar ju inte så stor roll såklart, men lite kul att få ha en filt som jag vet är köpt till henne och inte bara ärvd. Men sen blir de nog inte så mycket mer filtar för vi har hur mycket som helst kvar från när Charlie var bebis.

Jag köpte mig även lite ny duschskum och handtvål ifrån rituals då de också var på rean. Jag älskar ju i princip allt från rituals så passade på när de var lite billigare än vanligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s