Köpa och göra om en van!

Vi har länge letat efter en van som vi sen ska göra om till en Campervan. Vi har tittat på blocket, Facebook market och liknande sidor typ dagligen i snart 9 månaders tid tror jag. Till en början var de bara drömmar men nu börjar vi närma oss målet, som jag tror att jag nämnde i ett tidigare inlägg. Så vi var för några veckor sedan ute på en tripp och letade efter en van på de bilhandlarna i närheten av oss. Det finns väldigt lite när man åker runt och letar tyvärr, inte många bilhandlare omkring här som säljer begagnade bussar. Det känns som att alla är nya och då är de helt utom budget för oss!

Vi vill ju verkligen hitta en fin van som vi sen kan bygga om och få som vi vill för att kunna åka runt och campa i den. Vi tänker inte att vi ska bo i den så vi behöver inte ha rinnande vatten, en ordentlig kyl eller liknande saker. Utan det vi vill ha är en behaglig plats att sova på när vi är ute och åker, samtidigt som vi lätt får med oss all packning. Vi kände ju förra året hur mycket saker som behövdes för bara ett par nätter i tält med småbarn. När vi nu snart har två som också kommer vilja ha mer och större leksaker med sig så känner vi att vi vill ha något som är enkelt att packa och sova i.

Vi vill ju också kunna ta oss över till England i denna van i framtiden. Att resan dit också blir en del av semestern och vi slipper flyga varje gång vi ska åka och hälsa på. Det kommer såklart annan stress med att köra så långt med småbarn, men det känns som att det kommer va skönt att ibland kunna ta bilen över och anpassa resan lite mer efter barnen och inte bara sätta oss på ett flyg och ha stress påslag varje gång vi ska hälsa på!

Det känns som vi har många och stora drömmar för denna van och vi letar febrilt efter en som kan passa oss. Det känns dock som att de flesta har gått så himla många mil redan och ändå kostar väldigt mycket pengar. Det känns inte värt pengarna för oss då. Så vi får fortsätta leta och håller tummarna för att de snart kommer en som kan passa oss!

Om ni är sugna på att se vår resa till dröm-vanen så finns vi på youtube och här är en video ifrån när vi var ute och letade bil förra veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s