Gravid v.29

V.29 och vi går in i den tredje trimetern! Det känns helt sjukt att vi är där redan. 70% av graviditeten är avklarad och nu är det den tunga delen kvar!

Jag börjar känna mig tung och trött i kroppen på en annan nivå. Jag är liksom så trött i kroppen att jag knappt orkar lyfta armarna på morgonen. Det känns tungt att ens lyfta kaffekoppen, men de går ju över under dagen. Eller ja det gör de kanske inte supermycket egentligen men man får ju bara köra på ändå! Jag tänker att värmen också spelar stor roll i detta, det har ju varit 30+ grader i snart en vecka nu. Alla blir ju trötta av det!

Jag har börjat sova rätt dåligt på nätterna också, jag har så ont i mina höfter så när jag rör mig i sömnen så vaknar jag av det. Om jag inte rör mig så får jag som kramp i musklerna runt höfterna och det gör ju såklart så jag vaknar. Men oftast så somnar jag om relativt snabbt så jag ska inte klaga allt för mycket.

Utöver det så har jag inte så mycket att rapportera kring graviditeten. Det känns som de är ganska samma hela tiden just nu, trött och sliten men mår i det stora hela väldigt bra. Vi lever på vår picknick filt för tillfället då jag inte kan vara hemma i värmen. Så det känns som jag bara packar och packar upp våra badkläder och matsäck dagligen och sen solar och badar vi hela dagarna! Blir en kort uppdatering idag, för jag har inte så mycket att säga mer än detta kring graviditeten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s