Favoriter på Lindex-rean!

Som vanligt spanar jag in Lindex rea såfort jag får chansen. Jag älskar ju deras kläder, både till Charlie nu och när han var bebis. Vilket innebär att vi nu snart kan börja inhandla lite kläder till bebis 2.0 därifrån också! Så jag har tittat både på en storlek upp till Charlie till hösten men också till lilltjejen i magen i de små storlekarna.

De här är några favoriter i de små storlekarna som jag har spanat in!

Dessa bodies, både de övre och undre, tyckte jag var så gulliga. Jag gillar de som är lite stilrena, inte massa starka färger på och med lite lagom mycket tryck! Sen är det ju så smidigt med de som är omlott när de är nyfödda. Jag tyckte det var så läskigt att dra tröjor/bodies osv över Charlies huvud upp till han var ett par månader i alla fall. Så dessa som är omlott är toppen i de allra minsta storlekarna enligt mig!

De här ribbade tightsen är något som vi har haft i typ alla storlekar och färger till Charlie sen han föddes. Vi har ganska många sparade i de allra minsta storlekarna, men eftersom vi i princip enbart har använt dessa till Charlie så tänker vi nog att de är värda att lägga pengarna på att köpa några till, till lillasyster.

Sen har jag som sagt även tittat på lite kläder i storleken upp från vad Charlie har nu. Så det skulle kunna passa till slutet av sommaren/hösten. De har mycket fint i min smak men här är några favoriter i de stora storlekarna också!

Jag gillar i vanliga fall inte dessa tröjor med olika figurer på, eller med massa stora tryck osv. Men jag tyckte denna var väldigt fin. Den har ju ett ganska stort märke med Bamse, men det kändes ändå stilrent och diskret. Tycker även att svarta t-shirtar gör att de ser så himla dressade ut. Charlie har en helsvart på sig idag och han ser så himla stilig ut haha!

Såna här tunna långärmade är toppen tycker jag. Vi använde i princip enbart det hela vintern och våren till Charlie. De är perfekta när det är lite för kallt för bara en t-shirt men för varmt för stora tröjor. De är också toppen att ha under en tjocktröja och bygga lager på lager under vintern. Det är något man behöver i alla storlekar och färger, i alla fall hemma hos oss!

Jag tyckte även att denna sweatshirt var väldigt fin. Tom är inte så stort fan av djurmönster på kläder, men jag tyckte att den var fin! Så jag vet inte om jag får klicka hem den eller inte, men tänkte ändå dela med mig av den då det var en av mina favoriter ifrån rean!

Sweatpants med förstärkta knän, det känns ju som något som alla barn runt 2 år och uppåt behöver? De är himla bra att ha till förskolan om man går på det, men också bara allmänt för lek och bus! De är sköna för de små att röra sig i, och de kan leka som de vill när de förstärkta knäna gör att de inte går sönder lika lätt! Det är ju också något som går ut i alla storlekar och färger när de blir lite äldre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s