Gravid v. 33

Okej jag missade förra veckan, det har varit lite tomt här inne då vi har semester och varit iväg mycket. Vi har även gäster denna vecka så det kan va lite tomt här men efter det är jag tillbaka som vanligt igen!

Men i alla fall, v.33 och det är bara 55 dagar kvar till BF! Nu börjar de verkligen närma sig och jag känner att nedräkningen snart kan börja på riktigt. Vi har nog kommit fram till det namn och mellannamn som vi vill ha på lillan så det känns skönt. Vi har helt ärligt fortfarande inte inhandlat det som behövs…men tänker att vi har några veckor till på oss innan de är panik.

Jag börjar känna mig rätt trött och sliten igen. Jag skulle kunna sova hur länge som helst tror jag, det känns alltid som jag tvingar mig att vakna till oavsett tid och plats haha. Jag börjar även samla på mig massor av vätska, speciellt ben och fötter är galet svullna. Värmen gör de ju inte bättre heller såklart. Jag borde kanske ha stödstrumpor på mig men de är ju så satans varmt så kommer aldrig orka ha på mig dem nu ändå.

Jag tycker även att magen har blivit mindre? Men jag tror kanske de handlar om att hon har lagt sig tillrätta och då hamnar längre ner? Jag vet inte, vi får väl se vad de säger hos BM på tisdag! Förhoppningsvis så kommer Tom få följa med på det besöket, vilket är de första sjukhusbesöket han får följa med på denna graviditet, så de blir lite kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s