Gravid v. 34

Vecka 34 och jag är tröttare än någonsin. Tror vi har gjort lite för mycket under denna semester period med tanke på hur gravid jag faktiskt är. Vi har hållit ett tempo på 110 i tre veckors tid och jag känner hur jag har kraschat. Skulle nog kunna sova i dagar utan några problem. Problemet är bara att hitta tiden till återhämtning när man har en liten vilde hemma! Men det är absolut värt att vara trött när man har haft en härlig semester, men nu känner jag mig lite mer än trött tyvärr. Jag är helt matt i kroppen och det är tungt att röra sig och jag är verkligen helt slutkörd. Så nu får vi ta de lite lugnt sista veckan av semester innan de är dags att va ensam med lilleman igen.

Jag har även börjat må lite illa igen, jag vet inte om det kommer i samband med att jag är så extremt trött eller om illamåendet hade kommit tillbaka ändå. Jag kräks inte i alla fall vilket är skönt, men jag är aldrig sugen på någon mat och det är tungt att äta. Jag tvingar i mig dagens måltider då jag aldrig känner mig sugen på att äta. Det är också ganska tungt med andningen just nu, längtar tills bebis vänder sig så jag får tillbaka lite mer lungkapacitet! Hon borde ju vända sig till rätta snart så jag håller tummarna för att de kommer snarast.

Annars har jag nog inte så mycket att säga. Jag tycker jag är galet stor just nu med alla barnmorskor upplever mig ha en liten mage. När jag ställde mig på vågen vid senaste besöket så vägde jag bara 1 kg ifrån den vikt jag hade när jag kom in på sjukhuset för att föda Charlie. Så jag vet inte om jag bara är allmänt större den här gången eller om jag samlar på mig mer vätska? Men man blir väl större med andra barnet också tror jag? Jag känner mig väldigt svullen i fötter och ben och många kvällar så har jag inga fotknölar kvar då jag är så svullen. Så är kanske inte så konstigt om jag har mycket vätska i kroppen just nu!

Men nu är de i alla fall bara 48 dagar kvar och jag känner att jag har nedräkning. Börjar va rätt trött på att vara gravid nu faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s