Gravid v. 35

Blir ett sent inlägg idag, hann inte med i förmiddags och när Charlie sov tog jag mig också en nap och ja, sen har de bara varit full fart hela eftermiddag/kvällen!

Men i alla fall, här är veckans uppdatering kring graviditeten. V. 35 och det är 41 dagar kvar tills BF och jag känner mig mer än redo att inte vara gravid längre. Men det som är lite skönt är ju att om hon är tidig så kan de ju bli en augusti bebis? Och då skulle ju de här rent tekniskt sett kunna vara månaden hon kommer i?? Det känns ju sjukt att tänka den tanken, även om jag inte tror att det är så det kommer att vara!

De säger ju att de är från den här veckan som bebis i princip är färdigutvecklad i magen och från nu så byggs de mest på med underhudsfett och lite så. Även om bebis behöver utveckla sväljfunktion och lungor mer för att klara sig bra så är de ändå skönt att veta att bebis nu i princip får komma när som och det vore relativt säkert att hon kommer må bra. Vi har även beställt de sista sakerna idag som vi verkligen behöver och nästa vecka åker vi till Ikea och köper en ny byrå så hon får en egen till sina kläder och liknande. Jag letar fortfarande efter en mysig filt sen har vi nog allt som behövs faktiskt. Jag köpte en supermysig till Charlie på Ullared men eftersom man fortfarande inte ska åka och gå i stora varuhus så kan jag ju inte åka och köpa en ny…jag hittar inga liknande online så jag får väl fortsätta leta helt enkelt!

Mående mässigt så har jag galen halsbränna igen, jag har en smärta under vänster bröst (som jag hade de sista veckorna med Charlie också) som jag inte vet vad de beror på. Och jag känner mig galet trött. Skulle kunna sova hela dagarna just nu. Känner att humöret snabbt går åt olika håll och tålamodet inte är detsamma, men de handlar kanske om att jag är trött och halsbrännan gör de svårt att äta bra. Jag börjar som sagt känna mig redo att gå tillbaka till att vara icke gravid igen men annars känner jag mig fortfarande rätt positiv till de hela!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s