Gravid v. 36

Okej så fem veckor kvar, 34 dagar för att vara exakt. Det känns helt galet. Samtidigt som det känns så långt bort, jag menar, tänk om hon är två veckor sen. Då är det helt plötsligt 7 veckor kvar och det känns helt orimligt långt bort. Charlie kom ju i vecka 39+0 och värkarna började i vecka 38 +3 så jag tänker att det förhoppningsvis finns en chans att hon inte är sen i alla fall. Men man ska ju aldrig säga aldrig! Men jag känner mig rätt redo att inte vara gravid längre och att få träffa lilltjejen så hon får gärna vara en Augustibebis för min del faktiskt!

Jag var faktiskt inne på förlossningen i veckan då jag har haft ont i magen, under högerrevben i samband med väldigt mycket huvudvärk, och tydligen är det tecken på havandeskapsförgiftning så de ville att jag skulle komma in och ta prover. Så jag var på förlossningen ett par timmar i onsdags tror jag det var men allt såg fint ut så jag fick åka hem igen. Så då fick jag även se henne med ultraljud igen, det var ju väldigt många veckor sen sist. Allt såg fint ut även där och hon låg även fixerad. Så jag hoppas det är tecken på att hon kanske är redo att komma lite tidigare än BF också hehe.

Jag har som sagt känt mig ganska sliten den senaste veckan, jag har haft ont i kroppen och inte haft mycket energi alls. Tom har tagit de flesta mornarna med Charlie så att jag har fått sova lite extra och ändå är jag redo för sängen samtidigt som jag lägger Charlie på kvällen. Sen går jag kanske inte och lägger mig så tidigt ändå men hade jag gjort det hade jag inte haft några som helst problem med att somna. Sen tog jag ju dock också andra dosen vaccin i veckan så det kan ju också göra att man känner sig lite mer hängig och sliten såklart.

Rent praktiskt så tror jag vi har alla måsten förutom babyskyddet som vi tänkt hyra. Så det hämtar vi nog när de bara är ett par veckor kvar skulle jag tro. Sen finns de ju alltid saker som man vill köpa men kanske inte riktigt behöver egentligen, men vi får se hur de blir med de sakerna. Känns inte riktigt lika viktigt till andra barnet samtidigt som de är mysigt att få handla lite till henne också och inte bara att hon ska ärva allt från storebror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s