Gravid v. 37

Okej nu är de mindre än en månad kvar och jag kan inte längta mer haha. Som jag skrev förra veckan så känner jag mig så klar med att vara gravid och att få träffa lillasyster. Jag har bara ett barnmorskebesök kvar innan BF och det känns ganska sjukt! Sen har jag ett två dagar efter BF men de hoppas jag att jag inte behöver gå på.

Jag pratade även med min barnmorska kring de här med att gå över tiden och jag vet att de var mycket kring det här när jag var gravid sist. Det som uppdagats då var ju att många förlorar sina barn när man går över tiden med två veckor jämfört med enbart en. Då hade restriktionerna inte ändrats i Östergötland då de inte fanns tillräckligt med fakta enligt sjukhuset. Men nu har de i alla fall ändrat sina rutiner och man får komma på kontroll när man går in i v. 41+1 tror jag de sa och då får man antingen igångsättning direkt eller inom ett par dagar. Så det känns skönt i alla fall, om hon bestämmer sig för att vara sen.

Annars så känner jag mig jäkligt sliten just nu, kroppen är tung och jag måste verkligen kämpa med motivationen för att inte bara ligga i soffan/sängen hela dagarna. I natt sov jag 11 timmar och jag fick kämpa för att vakna till liv…men de är bara några veckor till kvar av detta kämpande, sen börjar ju nästa med vakna nätter osv såklart! Men då har jag i alla fall min kropp och lite mer energi tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s