Favoriter på Lindex höstkollektion

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex.

Lindex har ju just nu (till och med söndag 22/8) 20% på alla barnkläder vilket jag tänker är toppen nu när höstvädret redan har kommit och hälsat på. Jag tror att många, liksom vi, har upptäckt att barnen har växt ur de mesta under sommaren och alla byxor sitter som om katten hade dött…Speciellt efter en sån här sommar, där man faktiskt inte behövt använda långbyxor/långärmat under flera månader och så när man behöver dem så ser man att det ser väldigt kort ut överallt! Perfekt då ju att det finns lite rea så man inte behöver tömma plånboken helt för en ny garderob. Vi kommer dock inte handla massor nu eftersom Charlie snart (ja i alla fall relativt snart) fyller år och då önskar vi oss lite nya uppsättningar av grejer istället. Men jag tänkte ändå dela med mig av de favoriter som jag hittat hittills på Lindex som vi antingen kommer klicka hem nu eller sätta upp på önskelistan till födelsedagen.

Först ut är deras regnbyxor, vi har faktiskt inte behov av regnbyxor just nu då de som vi köpte i våras fortfarande passar. Men jag tänkte ändå passa på att dela dessa då jag tycker att de har bra kvalité på Lindex samt bra priser redan från början. Nu med 20% så blir de ju ännu bättre såklart! Tyvärr så har de bara gröna eller rosa, jag kan gilla lite mer färger som inte känns så uppdelade på ”pojke/flicka” men oavsett så är de bra byxor och värda pengarna!

Nästa är deras skaljacka. Detta är något som jag kommer att önska till Charlies födelsedag tror jag, då vi har ärvt en utav en kollega till mig i rätt storlek. Men den känns tyvärr väldigt tjejig, jag är egentligen inte jättebrydd om såna saker. Men när de är en jacka som används så pass mycket så kanske jag ändå skulle vilja ha en som vi trivs med. Vi har tidigare haft en Polarn o Pyret som vi också ärvt som vi varit jättenöjda med, men jag tycker att priserna där kan vara lite väl saftiga ibland. Och detta märke är ändå något som har gott rykte så jag tror nog att det kanske blir en sån här till hösten ändå.

Sen hittade jag även denna som jag verkligen dog för. Alltså den är så söt och fin! Finns även matchande till förälder vilket jag är väldigt glad över, jag menar, hur fin är den inte?? Sen kan jag kanske tycka att det här materialet kanske inte är optimalt till småbarn, ALLT fastnar ju på tröjan och med tanke på att den är beige så lär de ju snabbt bli fläckar också om man är ute och leker. Men alltså wow så fin den är!

Jag tyckte även den här väskan var så söt. Toppen nu när skolstarten är här, eller bara att ha med sig på utflykt. Vi har ju aldrig med oss skötväska till Charlie längre utan bara en liten ryggsäck som hans saker får lagom plats i och denna vore en toppen uppdatering på denna ryggsäck! Så skönt att slippa en stor skötväska när barnen blir lite större och man faktiskt inte behöver tusen grejer med sig längre.

Vi har ju alltid gillar enkla t-shirtar till Charlie, likaså de som är lite oversize. Jag tycker han ser så stor och fin ut i såna och jag såg nu att de hade fått in dessa på Lindex! Det är ju exakt såna som vi gillar att använda på Charlie. De har 11 olika färger vilket är toppen, då kan man ju köpa flera olika och ha lite att byta mellan!

Vi har de här tröjorna sedan tidigare till Charlie och vi älskar dem. Också väldigt simpla och han ser så himla dressad och snygg ut i dem. Plus att vi älskar att använda långärmade t-shirtar under höst och vinter, då de är smidiga som lager på lager. Men de är också väldigt snygga bara som de är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s